Kontakt

Ime (*)

E-mail (*)

Kontakt telefon:

Poruka:

Antispam zaštita

Proizvodnja/office:

Adresa: Vojvođanska 401,
11000 Beograd, Surčin
Tel/fax: 011/3183 063
E-mail: [email protected]

Showroom:

Adresa: Vojvođanska 401
1100 Beograd, Surčin
Tel/fax: 011/2642424
E-mail: [email protected]

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 09-17h
Subota: 08-16h
Nedelja: ne radimo

NOVI DIZAJN I NOVI KONCEPT DEČIJIH SOBA
август 21, 2017 Xylon
In Novosti

NOVI DIZAJN I NOVI KONCEPT DEČIJIH SOBA

Veoma smo ponosni na novi dizajn i novi koncept prodaje dečijih soba koji ćemo vam uskoro ponuditi. Naši dizajneri  su osmislili preko 20 novih dečijih soba koje će vas oduševiti. Istraživali smo sta mališani vole, sta je to što bi mogli novo da ponudimo  u smislu dizajna  i funkcionalnosti  i došli smo do ove ideje koju smo realizovali sa puno truda i ljubavi.

Novi koncept prodaje dečijih soba podrazumeva da smo osmislili 11 decijih soba za devojčice, 10 soba za dečake i 10 soba za bebe sa svim mogućim elementima  koji mogu biti u dečijoj sobi, tako da lako možete kombinovati elemente i dizajnirati dečiju sobu čak i sami. Takodje možete videti specifikaciju i cenu svakog elementa na sajtu.

Sve dečije sobe će biti prikazane na sajtu, kao i u novom katalogu dečijih soba. Ono što je novo je to da lako možete i sami izabrati elemente koji vam odgovaraju, ali naši dizajneri su i dalje tu da  vam pomognu oko  organizovanja dečije sobe na najbolji način, kao i oko odabira boja i ostalih detalja kako bi dečija soba bila najlepše mesto za vaše najmlađe. Svi proizvodi su dostupni u preko 1000 boja i različitim dimenzijama tako da ćete lako moći da personalizujete određenu sobu prema vašim zeljama i prostoru.

Ukoliko imate poseban zahtev u smislu dizajna koji se razlikuje od svega što smo ponudili, naši dizajneri su i dalje tu da osmisle nešto posebno samo za vas.

Comments (0)

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*