KUHINJE

XYLON | Dizajn enterijera i nameštaja | Kuhinje
Kuhinja centar doma

KUHINJE

XYLON | Dizajn enterijera i nameštaja | Kuhinje

Šta
se
kuva?

Budući da je kuhinja centar doma, posebnu pažnju treba obratiti prilikom izbora stila, boja, materijala i opreme.

Ukoliko je integrisana sa dnevnom sobom, taj izbor postaje još teži. Naši dizajneri će Vam pomoći da kreirate individualnu kuhinju koja zadovoljava potrebe kao sto su multifunkcionalnost, ergonometrija i lični stil.

Kuhinja može dobiti trendi, elegantan, inovativan, dinamičan, minimalistički ili rustični izgled koji oslikava upravo Vaš životni stil.

Kuhinje dizajniramo tako da najefikasnije obezbeđuju dodatni prostor za skladištenje, neophodan u savremenom domu.

Koristimo različite materijale kao sto su mat mdf, mdf visoki sjaj, furnirani MDF, univer, drvo, staklo različite obrade itd. Upotrebom različitih materijala moćićete da personalizujete kuhinju sa stilom.

Takođe, koristimo visoko kvalitetne mehanizme koji osiguravaju nečujno i dugotrajno otvaranje-zatvaranje svih pokretnih delova kuhinje.

KAM &

COPENHAGEN

Inspiracija za ovu plavu kuhinju je stigla iz Kopenhagena, gde je jedan od naših dizajnera završio master studije na Kraljevskoj Danskoj Akademiji za dizajn.

Kao motivi koji se provlače tu su češalj, na danskom kam, i sama materijalizacija kuhinje. Furnirani mdf i masiv bukve bajcovani u tamno plavu boju koja povezuje more i nebo. Bukva kao prirodni materijal je nešto što Skandinavci cene zbog topline i prirodnog osećanja koji imaju kada koriste predmet.

Češalj kao zanimljiv detalj je ujedno i kontruktivna veza trpezarijskog stola i klupe koji upotpunjuje ovu kolekciju.

Osmislili smo i kuhinjski aksesoar koji čine oklagija, daska za sečenje i spatula gde je lajtmotiv opet češalj.