PLAKARI

XYLON | Dizajn enterijera i nameštaja | Plakari
Kombinovanje raznih unutrašnjih komponenti osiguraće savršen red u plakaru

PLAKARI

plakari-02

SVE
TE
STVARI

Imate previše odeće, cipela, modnih detalja, ali Vam nedostaje savršen plakar. Osmislićemo plakar po meri, tako da bude funkcionalan i odražava Vas životni stil.

Bez obzira da li se odlučite za plakar sa klasičnim otvaranjem vrata, klizni plakar ili garderober, možete birati materijale kao i boje, a što je najvažnije, unutrašnjost plakara možete prilagoditi Vašim potrebama.

Kombinovanje raznih unutrašnjih komponenti kao sto su police, fioke, lift za garderobu, šipke za garderobu, držači za pantalone i ostale opreme osiguraće savršen red u plakaru.

ORGANIZACIJA
U PLAKARU

Danas imamo toliko mogućnosti što se tiče organizacije u plakaru da i sami ne znamo šta bi sve mogli da iskoristimo i šta je ono što nama zapravo treba. Naše iskustvo je takvo da prvo dobro razmislimo o svojim navikama i svakodnevnom uzimanju i vraćanju odeće iz plakara.

Uglavnom nam ne treba nešto što je previše komplikovano, ali neka organizacija treba da postoji. Ono što je po nama korisno je organzator za pantalone.

Takodje, tu su lfteri koji omogućavaju da stvari visoko pozicioniramo i tako bolje iskoristimo prostor. Takodje fioke sa unutrašnjom podelom za veš ili neki nakit, sa staklom gore kako bi nam sve bilo pregledno čak i u zatvorenoj fioci.
Sve se češće koristi led rasveta u plakaru koja pruža dozu luksuza, ali i praktičnost jer bolje vidimo odeću koja se nalazi unutar plakara.