Title Image

Politika privatnosti

Mogu li se osećati sigurno korišćenjem ovog sajta?

Da. Mi smo posvećeni tome da štitimo Vašu privatnost. Želimo da u potpunosti budete informisani o načinu kako prikupljamo Vaše podatke, kako ih koristimo i kako štitimo Vašu privatnost. Prijavljujući se na sajt www.xylon.rs, slažete se da ste pročitali i razumeli politiku privatnosti podataka, kao i da prihvatate i pristajete na prakse opisane u ovoj politici privatnosti.

Kakve podatke prikupljamo i kako ih koristimo?

Ne prikupljamo više podataka nego što je potrebno za pružanje usluga.

Ne prodajemo, niti distribuiramo podatke. Lične podatke koristimo samo u svrhe koje su određene ovom politikom privatnosti, osim ako se ne slažete sa tim.

Koristimo kolačiće . Kolačić je mali tekstualni dokument koji se čuva na Vašem disku i služi za praćenje poseta na sajtu. Oni nam služe da unapredimo iskustvo korisnika na našem sajtu.

Koristimo Google Analitycs i Facebook Pixel kako bi bolje upoznali ciljnu publiku i unapredili marketing.

Prikupljamo i Vaše lične podatke koje nam vi obezbedite putem prijave na mailing listu, slanjem maila ili u kontaktu sa našim prodajnim timom. Na sajtu su to Vaše ime, prezime, email i opciono podatak da li ste kupac ili saradnik/dizajner.

U kontaktu sa našim offline prodajnim timom prikupljamo ime, prezime, email, kontakt, adresa kako bi izvršili našu uslogu montaze I prodaje robe koju ste kupili.

Uvid, ažuriranje i brisanje Vaših podataka?

U dnu svakog maila postoji link za odjavu sa mailing liste, ukoliko ste se prijavili na mailing listu, a sada više ne želite da dobijate emailove od nas.

Možete tražiti uvid u Vaše podatke i ažuirati ih u bilo kom trenutku.  Ako u bilo kom trenutku želite da uklonite Vaše podatke iz baze sajta, njihovo uklanjanje možete zatražiti preko maila podrš[email protected] Zadržavamo pravo da Vas kontaktiramo putem emaila isključivo u svrhu administriranja Vašeg naloga. Takodje, ukoliko imate bili kakva dalja pitanja takodje nam pišite na taj email.

Linkovi ka drugim web stranicama?

Sajt može da sadrži linkove ka drugim web stranicama čija se Politika privatnosti razlikuje od Politike privatnosti ovog sajta. Predlažemo da pročitate njihovu Politiku privatnosti. Ishodi interakcija sa drugim stranicama koje nisu u vlasništvu ovog sajta ni u kom slučaju nisu odgovornost ovog sajta.

Promene u politici privatnosti?

Sajt ima pravo da ažurira informacije u veyi sa Politikom Privatnosti u bilo koje vreme. Da bi korisnici ostali informisani o ovim promenama, preporučujemo da pvremeno provere ovu stranicu.

Prihvatanje politike privatnosti?

Politiku privatnosti i njene uslove prihvatate korišćenjem ovog sajta. Ukoliko se ne sležete sa ovom Politikom, nemojte koristiti ovaj sajt. Datum kada je ova politika Privatnosti poslednji put ažurirana je 01. Maj 2019. godine.

Uslovi korišćenja

Posetom sajta www.xylon.com prihvatate uslove korišćenja navedene u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima istih, jer bilo kakvo korišćenje ove internet stranice podrazumeva Vaše prihvatanje uslova i pravila korišćenja navedenih u ovom dokumentu. XYLON d.o.o. zadržava pravo da izvrši delimične ili potpune promene web sajta ili opštih uslova upotrebe, bez prethodne najave. Stoga, molimo Vas da sledeći put kada posetite naš sajt, ponovo proverite uslove kako biste bili upoznati sa eventualnim promenama do kojih je došlo.

Prava intelektualne svojine i korišćenje sajta

Sav sadržaj, video, tekst ,slike i logo koji su objavljeni na ovom sajtu su u vlasništvu XYLON d.o.o. Sadržaj se ne sme menjati, a u slučaju da koristite tekst , sliku ili bilo koji drugi sadržaj sajta u obavezi ste da na vidnom mestu navedete da ste sadržaj preuzeli sa sajta www.xylon.rs i postavite link koji će voditi ka odredišnoj strani sa koje ste skinuli sadržaj.

U slučaju neovlašćenog korišćenja sadržaja sa ovog sajta protiv odgovornih lica biće preduzete sledeće mere: Pravni zahtev za uklanjanje sadržaja upućen Google-u, mere pravne zaštite intelektualne svojine na osnovu zakona o autorskim pravima i srodnim pravima Republike Srbija, prijava hosting kompaniji koja će biti obaveštena o povredi prava intelektualne svojine načinjenoj od strane odgovornog korisnika njenih usluga.

Garancije tačnosti informacija

Informacije na ovom web sajtu namenjene su isključivo predstavljanju XYLON-a d.o.o., njegovh proizvoda i usluga. Sadržaj internet sajta može sadržati netačne podatke ili štamparske greške. Promene na internet sajtu se mogu napraviti periodično u bilo kom trenutku i bez obaveštenja. Međutim, XYLON se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom internet sajtu.

Takođe, XYLON ne garantuje da će internet sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je internet sajt kompatibilan sa vašim hardverom ili softverom.Ukoliko su Vam potrebni bilo kakvi saveti ili instrukcije u vezi sa našim uslugama, molimo Vas da nam se direktno obratite.

Ograničena odgovornost

Pristupanjem ovom sajtu, korisnici ovog web sajta izjavljuju da su saglasni s činjenicom da koriste pristup ovom web sajtu i njegovom sadržaju na sopstveni rizik. Ni XYLON, niti treće strane koje učestvuju u pisanju, produkciji ili prenošenju ovog web sajta ne mogu biti odgovorni za bilo kakvu direktnu, slučajnu, posledičnu, indirektnu ili bilo kakvu drugu štetu, troškove, gubitke ili povrede koje nastanu kao rezultat pristupa ili nemogućnosti pristupa ovom web sajtu, te korišćenja ili nemogućnosti korišćenja ovog web sajta, ili kao rezultat činjenice da ste se oslonili na informacije date na ovom web sajtu.

Takođe, XYLON ne prihvata odgovornost za bilo koji gubitak prouzrokovan virusima koji mogu zaraziti Vaš kompjuter ili bilo koju drugu imovinu kroz upotrebu, pristup ili preuzimanje bilo kog materijala sa ove web stranice. Ukoliko odlučite da preuzimate materijal sa ove web stranice, činite to na sopstvenu odgovornost.

Izmena uslova korišćenja

Autor može u svakom trenutku izmeniti ove uslove korišćenja tako što će ažurirati ovaj tekst. Vi ćete automatski biti obavezani novim uslovima korišćenja sadržanim u izmenama, te bi iz tog razloga trebalo da periodično posetite ovu stranicu radi upoznavanja sa trenutno važećim uslovima korišćenja.

Merodavno pravo i nadležnost

Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste da je za bilo kakvo pravno potraživanje ili utuženja vezano za ovaj web sajt ili njegovu upotrebu merodavno pravo Republike Srbije, a nadležan sud u Beogradu.